SB Lujan säbäkerhot tytöille

Tytöt 2004-2007 syntyneet

palkaneen_luja-lukko_-_sb-luja_tytot_04-07.jpg
* Vuoro torstaisin 17:30-18.35 Pälkäneen Yhteiskoulu
* Ohjaaja: Jaana Ketola / 0400 668 961 (varalla Tiina Knuutinen)

Tytöt 2000 - 2003 syntyneet

palkaneen_luja-lukko_-sb_luja_lulu-tytot_00-03.jpg
* Torstaisin klo 18:35-19:45 Pälkäneen Yhteiskoulu
* Ohjaaja: Tiina Knuutinen 040 7006 865

SB Lujan Leidit ovat esittäneet hienoja otteita naisten salibandyssa ja he toimivatkin idoleina monille pälkäneläistytöille. Lujan säbäkerhoissa on jo kasvamassa uutta leidisukupolvea. Pälkäneen yhteiskoululla treenaavat torstaisin sekä isot (s. 00 - 03) että pienet (s. 04 - 07) tytöt omissa porukoissaan.

Isompien tyttöjen treeneissä harjoitellaan mm. mailatekniikkaa, pelikuvioita sekä ketteryyttä ja liikkuvuutta. Tärkeänä periaatteena on, että kaikki saavat nauttia liikkumisesta ja pääsevät kehittymään lajissa. Erityisesti tytöille on tärkeää kuulua porukkaan ja näin säilyttää liikkumisen ilo vielä teini-ikään tullessakin. Tavoitteena isoimmilla tytöillä on tulevaisuudessa päästä harjoittelemaan yhdessä Leidien kanssa. Vaikka tytöt eivät tällä hetkellä pelaa missään sarjassa, niin pelikuvioita harjoitellaan silloin tällöin järjestettävissä harjoituspeleissä.

Pienten tyttöjen harjoitukset etenevät leikin varjolla. Toki siinä samalla kehittyy mailatekniikka ja pelisilmäkin! Pikkutyttöjen kanssa on keskitytty yhteishengen luomiseen mm. laatimalla joukkueelle yhteiset säännöt. Myös pikkutytöt ovat päässeet testaamaan taitojaan harjoituspeleissä, joita pyritään järjestämään jatkossakin vähintään kerran kuukaudessa. Suunnitelmissa on myös osallistua perinteiseen Hippo-turnaukseen Sahalahdella.

Molempiin tyttöjoukkueisiin mahtuu vielä uusia pelaajia, erityisesti pikkutyttöjen porukkaan kaivataan lisää innokkaita tyttöjä. Tervetuloa rohkeasti kokeilemaan!